“Справедливий Литвин”

Ст. 8 Конституції України : “В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має вищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.”

Справа зовсім не в тому, скільки грошей недоотримали ці депутати-прогульники, а в тому, що Голова ВР України В.Літвін покриває порушення депутатів ВР основного Закону- Конституції України, при цьому на весь світ заявляючи, що народних обранців не можна змусити ходити на засідання :

Весь світ сміється, як депутати ВР України голосують. Недаремно їх назвали піаністами., оскільки це голосування перетворилось бігом по місцях відсутніх на своєму робочому місці депутатів-прогульників і натисненням кнопок голосування.

Особливо наочно це виявилося під час голосування у Верховній Раді законопроекту про пенсійну реформу в Україні, коли в залі знаходилися всього 143 депутати, проте на табло спалахували інші цифри, що дозволили проголосувати поправки до закону, – читай статтю Литвин не зміг пояснити, як 143 нардепи прийняли Пенсійну реформу

У Верховній Раді відбувається звичайне окозамилювання або шахрайство, зловживання службовим положенням, перевищення влади або службових повноважень, службовий підлог, що кваліфікуються у відповідністью зі ст.ст. 190, 364,365,367 УК України.

І в першу чергу В .Літвін, як голова ВР України, при розгляді законопроекту про пенсійну реформу в Україні, всупереч вимогам ст.88 Конституції України і закону ВР України «Про регламент Верховної Ради України», як посадова особа, зробив умисні, заздалегідь сплановані кримінально карані діяння, що виразилися в порушенні принципів, строго закріплених ст.84 Конституції України, в якій говориться : « Голосування на засіданнях Верховної Ради України здійснюється народним депутатом України персонально».

Таким чином, він умисне, усвідомлено і зухвалим чином ігнорує непорушні правові принципи, які строго закладені для виконання своїх посадових обов’язків і процедуру і обумовлені Конституцією України у вигляді персонального голосування.

Замість дотримання своїх посадових обов’язків «законник» Литвин перекладає стрілки зі своєї АНТИЗАКОННОЇ діяльності у ВР Україні на те, що завдяки « народним депутатам »- прогульшикам ВР України заощадила немаленькі гроші і додатково цинічно, без сорому, заявляє, що зараз в парламенті немає людини, яка могла б його замінити в спікерському кріслі :

Треба сказати, що Конституція України має вищу юридичну силу. Закони і інші нормативно-правові акти ухвалюються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.

Конституція України є договором (угодою) між народом України і владою і якщо Конституція України порушується так званими представниками народу, то всім абсолютно ясно, що ці, так звані представники народу, які нахабно ігнорують свої обов’язки, у відповідністью. з Конституцією України і законом України “Про статус народного депутата України”, не мають морального, законного права носити звання народного депутата і виражати волю народу . .

Ті депутати ВР України, які називають себе опозицією, з цього приводу не звертаються до Європейського Суду з прав людини, до Європейського кримінального суду і інших міжнародних інстанцій, і не заявляють про свій вихід з такого незаконного єдиного органу законодавчої влади.

Вважаю, що у такому разі опозиція, яка начебто печеться про народ, свідомо бере участь в такому грубому порушенні Конституції України, закону України “Про статус народного депутата України”, є співучасником в даному злочині, який здійснюється на наших очах і також повинна нести разом з тими депутатами –піаністамі кримінальну відповідальність, яка, до речі, свідомо, не передбачена в Конституції України, так, як обранці від народу, які приймали під себе Конституцію, не заклали механізм кримінальної відповідальності за невиконання Конституції України, внаслідок чого ми маємо на сьогоднішній день таке зухвале ігнорування правами людини і порушення Міжнародної Конвенції з прав людини і інших міжнародних правових документів, ратифікованих Україною..

З вищесказаного можна стверджувати, що Верховна Рада України на чолі з її головою В. Літвіним керується в своїй роботі незаконними, протиправними, не уповноваженими на те Народом України методами роботи, в результаті чого така робота ВР України має бути визнана іншою стороною – НАРОДОМ – АНТИЗАКОННОЮ І ЗЛОЧИННОЮ .

А.Трофименко, правозахисник

Сайт : http://sveola.blogspot.com/2011/07/mediacentr.html

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair