Прикрасьте ялинку у Гостиному дворі!

25 грудня 2012 року о 13-00 біля Міністерства культури України (м.Київ, вулиця І.Франка, 19) відбудеться акція на захист Гостинного двору.

Нагадуємо, що причиною можливої перебудови Гостиного двору під торгівельно-офісний центр та руйнування інших історичних пам’яток старого Києва були саме протиправні рішення Міністерства культури України.

ДРУГОЮ ЧАСТИНОЮ АКЦІЇ буде прикрашання ялинки в Гостинному дворі до Нового року та Різдвяних свят, яке заплановане на 14-30. Запрошуємо долучитися і за можливості принести новорічні прикраси: ялинкові іграшки, дощик, серпантин тощо.
Територія Гостиного двору блокується у зв’язку з початком проведення незаконних будівельних робіт.
Ми повинні силою краси і мистецтва вигнати нечисту силу з Гостиного двору!

Вимоги активістів:
1. Припинити земельні, підготовчі та будь-які будівельні роботи і повністю вивести будівельну техніку і працівників охоронної фірми з території Гостиного двору.
2. Виконати рішення Науково-методичної ради при Міністерстві культури України щодо надання статусу пам’ятки містобудування ансамблю “Контрактова площа”, включно з Гостиним двором.
3. З урахуванням нового статусу ансамблю “Контрактова площа”, включно з Гостиним двором, скасувати всі раніше надані погодження та дозволи щодо реконструкції Гостиного двору.

Акція проходитиме без політичної символіки.
Спільними зусиллями захистимо Гостиний двір!

Запрошуємо всіх залучитись до організації події https://docs.google.com/document/pub?id=1XDtJRKQQzJUiN5gn1ceFpltDFXcm3t0_TebM9ZR4x6Y

Подія у Фейсбуці – ТУТ