Луценка вивезли з лікарні з відкритими виразками!

У середу близько 7.30 ранку ранку захиснику та дружині екс-міністра повідомили, що лікарню, де перебуває її чоловік Ю.Луценко, оточили підрозділи Беркуту. Без попередження та узгодження із лікарями Ю.Луценка готують вивезти із клініки назад у колонію!?

Учора увечері І.Луценко спілкувалася із лікарями. ніщо не говорило про можливість виписки та вивезення у колонію, оскільки Луценко – на інтенсивній терапії.

***

Лабораторіями підтверджено відсутність злоякісних утворень в організмі Ю.Луценка. Про це після спілкування із лікарями київської клініки «Оберіг» у вівторок увечері повідомила захисник екс-міністра Ірина Луценко.

«Дві лабораторії – клініки «Оберіг» та альтернативної клініки – підтвердили, що взятий на гістологічне дослідження післяопераційний матеріал не містить злоякісних новоутворень», – повідомила І.Луценко.

Як повідомили їй лікарі, наразі вони проводять повне медичне обстеження екс-міністра. «Лікарями виявлено три відкриті виразки шлунку. У зв’язку із цим Луценку призначено інтенсивний курс терапії, він перебуває на крапельницях», – додала захисник.

«Лише через три тижні курсу, який розрахований лікарями, буде зроблено контрольну гастроскопію шлунку. Лише у випадку результативного лікування та зарубцювання виразок, відповідно, за місяць часу, можна буде готуватися до наступної операції. Оперативне втручання при відкритих виразках, за словами лікарів, протипоказане», – повідомила також Ірина Луценко.

Лікарі також повідомили дружині екс-міністра, що у Луценка підвищений тиск, а больовий синдром і результати аналізів підтверджують, що оперативне втручання необхідне.

«Хочу передати привіт Пенітенціарній службі, що їхні дворічні запевняння у тому, що стан здоров’я Луценка задовільний, у так званому лікуванні можна обмежитися лише знеболювальними та номінальними обстеженнями, підтвердилися: зроблена одна операція, на часі – друга, а три відкриті виразки свідчать про «відмінний» стан здоров’я Юрія Луценка», – наголосила Ірина Луценко.

Дружина екс-міністра висловила надію, що лікарі незалежної клініки «зроблять усе від них можливе, аби справді покращити стан здоров’я Луценка, щоб він і далі більш повноцінно за станом здоров’я зміг продовжувати свій захист у судах».

За словами лікаря, Луценко максимально використовує час перебування у клініці. «Окрім лікування, він через телебачення знайомиться з політичним та економічним життям країни, оскільки передачі у вигляді інтернет-роздруківок та друкованої преси заборонені», – уточнила Ірина Луценко.

Один із лікарів також переповів Ірині Луценко майже детективну історію. Луценко попросив у лікарів «Книгу скарг і пропозицій» і написав лікарям та усьому медичному персоналу клініки «Оберіг»подяку за їхнє людське ставлення і розуміння до нього, незважаючи на те, що він засуджений, незважаючи на те, що охорона створює певний дискомфорт у клініці. Луценко виразив свою щиру подяку і записав це у книзі. Натомість пенітенціарна служба переполошилася через цей факт, занепокоївшись можливістю передачі Луценком записки захисникам. Але вивчивши «Книгу скарг і пропозицій», вони знайшли лише подяку та заспокоїлися.

Джерело: “Народна самооборона”

About Nataliya Zubar 2354 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

Comments are closed.