Безпрецедентна тема для українського глянцю — ОПЕРА!

15 лютого “День” порадував своїх прихильників глянцевою вкладкою до п’ятничного номеру.

Безпрецедентна тема для українського глянцю — ОПЕРА!

Деталі — у шостому випуску додатку «Маршрут №1».

 Глянцевий додаток «Дня» Маршрут №1 відкриває новий сезон у новому амплуа. Більше сторінок, нові автори, нові герої… Тема прем’єрного номера – Опера.

В «лібрето» «Дня» — історія народження опери: від першого заняття з концертмейстером до виходу артиста на біс; екскурсія за лаштунки семи оперних театрів України, ТОП-10 найбільш оперних країн світу; особисті історії про Оперу відомих людей… Інтрига номеру: чому в перелік оперних країн світу не входить Україна, хоча на всіх провідних сценах світу співають наші артисти?

Зустріч з високим мистецтвом повинна супроводжуватись високою модою і високою кухнею. Відтак в «антракті» Маршруту разом з партнерами шостого номеру «Маршрут №1»  ми пропонуємо читачу найкращі рецепти від шеф-кухарів провідних ресторанів України та останні новинки високої моди від відомих українських дизайнерів Лілії Літковської та Федора Возіанова.

 Високе мистецтво аж ніяк не суперечить глянцю.  І глянець не шкодить високому мистецтву. Навпаки (і це доводять автори і герої свіжого номеру глянцевого додатку «Дня») перше додає другому шарму, інтелігентності, вишуканості, і навпаки трохи «глазурований» стиль глянцю робить оперу більш доступнішою, і водночас ще більш святковою та розкішною.

«…Опера може стати універсальним ключем, загальнонаціональним ребрендингом. Має відбутися переформатування систем, щоб високе було затребуване у місці свого власного виробництва. Висока музика міняє уявлення людей про себе і уявлення інших людей про країну. Там, де звучить опера, – все не безнадійно», – пише у своїй авторській колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина.

 Новий номер Маршрут №1 запитуйте в кіосках преси, або замовляйте кур’єрською доставкою, зробивши попереднє замовлення за телефоном  (044) 303-96-23, amir@day.kiev.ua

 Також на сайті – ТУТ