Доповідь «Права людини в Україні» – 2012. Презентація

27 лютого 2013 року о 10 год. в приміщенні інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» (вул. Рейтарська, 8/5 а) відбудеться прес-конференція, присвячену оприлюдненню  щорічної доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні 2012» українською та англійською мовами. Створення доповіді координувалося УГСПЛ за підтримки Національного фонду демократії (США).

Доповідь «Права людини в Україні»  використовується національними та міжнародними організаціями для оцінки загального стану з правами людини в Україні. Вона випускається щорічно, починаючи з 2004 року. У складенні доповіді взяли участь близько 40 правозахисних організацій з усіх регіонів України і близько 60 експертів в галузі прав людини. Книга формату А4 містить в собі 33 розділи на 560 стор. Зміст доповіді дивитися тут contents_ukr.

Учасники прес-конференції: Аркадій Бущенко, Євген Захаров, Катерина Левченко.

У той же день з 12.00 (реєстрація з 11.30) до 17 відбудеться презентація доповіді в Великій конференц-залі НАН України (вул. Володимирська, 55) , на якій автори розділів доповіді (А.Бущенко, В.Гарбар, Є.Григоренко, А.Діденко, Є.Захаров, Л.Калашник, О.Матвійчук, М.Щербатюк, В.Щербаченко, В.Яворський та інші) охарактеризують стан із правами людини та основними свободами і буде проведена дискусія з цього приводу. Робочі мови – українська, англійська. Буде забезпечений синхронний переклад. Кожен учасник отримує примірник доповіді українською або англійською мовою.

Запрошуємо на прес-конференцію та презентацію.

Експерти Майдан Моніторингу написали розділ XI.  СВОБОДА МИРНИХ ЗІБРАНЬ

 

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair