Міжнародна конференція з прав людини (21-22 березня 2013р.)

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні спільно з Управлінням Верховного Комісару ООН з прав людини за підтримки посольства Великої Британії в Україні оголошує про проведення 21-22 березня 2013 року в м. Київ регіональної конференції.

До участі запрошуються представники українських правозахисних організацій та журналісти, котрі працюють у сфері захисту прав людини в державі. Окрім представників з України очікується участь представників правозахисної та журналістської спільноти з країн СНД а також експерти в галузі прав людини та представники міжнародних правозахисних організацій та агенцій ООН.

МЕТА КОНФЕРЕНЦІЇ: Проаналізувати ситуацію та дослідити можливості співпраці між різними заінтересованими сторонами у сфері дотримання та захисту прав людини в Україні та країнах СНД.

УЧАСНИКИ: Представники організацій громадянського суспільства та ЗМІ з України та СНД, представники органів державної влади та національних правозахисних установ, міжнародні експерти.

ОРГАНІЗАТОРИ: ПРООН в Україні, Управління Верховного Комісара ООН з прав людини. Центр інформації про права людини (Україна), Українська Гельсінська спілка з прав людини, Українська асоціація видавців періодичної преси.

Робочі мови конференції: англійська, російська, українська.

Для участі у конференції прохання до 11 березня 2013р. заповнити електронну форму реєстрації.

УВАГА: Подача заявки не є автоматичним підтвердженням участі у конференції. З огляду на обмежену кількість міст Оргкомітет конференції у відповідь на заповнену заявку надішле кожному учаснику підтвердження участі. Без такого підтвердження участь у конференції – неможлива. Оргкомітет залишає за собою право задовольнити не всі отримані заявки.

До відома заявників: Участь у конференції є безплатною. Витрати, пов’язані з проїздом для участі у заході, а також проживання та харчування на період проведення конференції, відшкодовуватимуться організаторами заходу (автобус; поїзд: плацкарт, купе – крім поїздів «Інтерсіті +») за наявності паспорта, оригіналів проїзних документів та підтвердження участі.

Джерело : ПРООН

Додатки : Попередня програма конференції ( Програма_Конференції_веб.pdf, 232 Kb )

Громадський Простір

1 Comment

  1. Робочі мови конференції може все таке “українська, англійська, російська”. Не розвивайте в українців комплексу меншовартості. І так хворіємо цим комплексом.

Comments are closed.