З нагоди візиту міністрів закордонних справ ЄС молодь продемонструє прагнення українців жити в Європі

З нагоди візиту до України міністрів закордонних справ із країн ЄС

у Києві відбудуться ДВІ акції.

Перша має назву

 «Молодь обирає Європу»

24 квітня, середа

10:00

вул. Володимирська 101

(біля приміщення Представництва Європейського Союзу в Україні)

Усвідомлюючи глобальну важливість підписання асоціації з ЄС для розвитку України, небайдужі студенти, представники різних громадських організацій занесуть Представництва Європейського Союзу в Україні та до посольств Нідерландів, Данії, Польщі, Литви звернення з проханням до міністрів закордонних справ цих країн підтримати підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Ця акція є першим заходом нового руху «Європейське покоління», започаткованого Громадянським рухом «Відсіч», мета якого – продемонструвати європейським політикам, що найперспективніша верства українського суспільства – молодь – виступає за євроінтеграцію і прагне жити в європейській Україні серед вільних правових та демократичних держав Європейського Союзу.

Наступна акція під назвою

«Забіг з перешкодами за євроінтеграцію»

відбудеться безпосередньо в день візиту міністрів

25 квітня, четвер

13:00

майдан Незалежності

(біля монументу Незалежності)

Для жодного українця не є таємницею, що Україна на шляху до євроінтеграції постійно натрапляє на перешкоди, котрі гальмують процес її зближення з Європою.

Учасники акції продемонструють, які саме перешкоди постійно заважають нашій державі інтегруватися в ЄС. Переможця «забігу» чекатиме символічний приз.

Організатор: Громадянський рух «Відсіч»

Контакти: 063 991 85 73