Прибуток «Кофе Хаус» зменшився на 36%

1370860765_106800Продажі компанії «Кофе Хаус» протягом останнього тижня впали на 36%. Співробітник, який просив не називати свого імені, розповів, що різке зменшення кількості відвідувачів керівництво компанії пов’язує із бойкотом, який влаштували користувачі Інтернету.

«Ніхто не очікував, що банальне непорозуміння з клієнтом викличе цілу інформаційну компанію проти нас, і що за рахунок неї настільки впаде кількість відвідувачів”.

Також джерело повідомило, що офіціантка, яка насміялася над клієнтом, та відмовилась говорити українською мовою досі працює, і до неї не було застосовано жодних санкцій. Також, обурення в україномовній блогосфері викликала відмова просити вибачення в клієнта, директорки кафе, в якому виник конфлікт, Марини Волкової.

PR Portal

***

Від “Майдану”: “не очікували” – то треба було очікувати. В Україні по-іншому не буде

1 Comment

  1. С их ценами и так туда только бизнесмен и мог зайти. Чай из пакетика 35 грн, а мизерный кусочек тортика 40 грн и на вкус всё самое обычное. Какая семья из 3 – 4 человек может себе это позволить? Тем более должны общаться на 3х языках, как минимум.

Comments are closed.