Цирк на дроті. “Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом втік, позбавившись електронного браслету”

Офіційно

PM862image001Підозрюваний Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом втік, позбавившись електронного браслету.

 

Сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Вжиті необхідні заходи щодо розшуку підозрюваного.

 

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже призначив службове розслідування з метою з’ясування всіх обставин того, що сталося.

 

Сьогодні зранку слідчим було подано до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Петру Мельнику з домашнього арешту на тримання під вартою. З цим клопотанням, згідно із статтею 184 КПК України, підозрюваний був ознайомлений заздалегідь.

МВС звертається до громадян за допомогою в отриманні інформації щодо місць можливого перебування Петра Мельника [колишнього скандального ректора податкового вишу].

3 Comments

  1. Надо обязательно под кроватью посмотреть! И как менты не додумались?

  2. такі речі відбуваються в цирку .наше керівництво починаючи, з призидента, міліції, депутатів це усі клоуни і народ вже нічим нездивуєш , дуже застаріла програма того безладдя!!!!!!!!!!!!

  3. ти диви, здоров*я вистачило, мабуть тиск знизився, якi безсоромнi та пiдлi спектаклi розiгруе ця влада, мабуть його друган азаров допомiг браслета знiмати, уроди

Comments are closed.