Завершився перший день І Світового конгресу молодіжних громадських організацій(СКУМО)

Вчора завершився перший день І Світового конгресу молодіжних громадських організацій.  Участь в конгресі беруть представники 22 країн світу, серед яких Сербія, Молдова, Іспанія, Румунія, США, Канада,  Вірменія, Естоніїя Польща, Росії, Болгарії, Киргизії тощо, запрошені експерти, лідери громадських організацій України.

Під час сесійних засідань делегати обговорили питання ролі молоді діаспори в світовому українстві та питання спільного інформаційно-культурного простору світового українства, обрали президію та робочі комісії Конгресу.

Сьогодні в приміщенні Тернопільського обласного драматичного театру відбудеться офіційне відкриття і делегати продовжать роботу в секціях. Нагадаємо, що молоді українці брали участь у таборі молоді, а також передбачається фестиваль «Діаспора фест».

Фотозвіт з першого дня на офіційній сторінці СКУМО. Спеціально для «Майдану» своїми враженнями від перебування у таборі для молоді поділилися представники та представниці Молдови Анастасія Балан, Олеся Оксьом, Михайло Ахремцев та Діана Барчук