#Євромайдан, 25/11, хроніка неспокійної ночі

823146547 Пряма трансляція події звідусіль для безтвітерних. В нашому твітері @sitemaidan та фейсбуці – більше. Буває відео трансляція на 24 каналі (в ефірі теж) і 5 каналі (час від часу) + трансляція НАЖИВО http://www.radiosvoboda.org/ (найкраща, але падає періодично) + http://www.ustream.tv/channel/aronets

МАЙДАН-2013. Що і як робити? Просимо поширення
***********************

#євромайдан у Дніпропетровську триває. По моїй оцінці вчора було біля тисячі людей, зранку було біля сотні.

Євромітинг у Нововолинську. ФОТО

Дніпропетровськ, вчора

https://twitter.com/aserafyn/status/404768659349856257

На Євромайдані в Києві (Європейській площі) все спокійно. Завезли туалети. Окопалися.

Інтерфакс-Україна ‏@interfaxua 1m
ГУМВД Украины в Киеве: В массовых акциях в центре столицы участвовало около 50 тыс

РИМ, після вшанування пам'яті жертв Голодомору, вся українська громада висловилася за підтримку євроінтеграційного курсу України
РИМ, після вшанування пам’яті жертв Голодомору, вся українська громада висловилася за підтримку євроінтеграційного курсу України

https://twitter.com/Dbnmjr/status/404745132827607040

Париж
Париж

ЛІГАБізнесІнформ ‏@LIGAnet 1m
Руслана на Европлощади:”Да,мы здесь! И будем стоять! Передайте всем, что мы никуда не уйдем и нас будет только больше!”Поют гимн

“Беркут” напал на журналиста “5 канала” на Евромайдане

ЛІГАБізнесІнформ
Протестующие с Майдана пришли защищать протестующих на Европлощади #євромайдан

частину ментів забрали автобусами (схоже, в них сумніваються)

Машины беркута становятся по периметру. #євромайдан

https://twitter.com/Dbnmjr/status/404732522065444864

на європейській іде мітинг, в переході менти звичайні, нормально налаштовані, хрещатиком ходять “космонавти”, в тому числі беркут, дуже накручені
на європейській ставлять щити, будують барикади, готуються до штурму

Леся Оробець на Майдані просить людей залишати Майдан незалежності і йти усі на Європейську об’єднуватися.
Яценюк пришел на Майдан и зовет людей на Европейскую.

BZ2ZYWWCEAEo6Wy

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

5 Comments

  1. Акція вшанування жертв Голодомору–геноциду «Мирна Хода», яку щороку організовує Спілка українців у Португалії (репрезентативна складова Світового Конгресу Українців в Португалії) за підтримки Української Греко-Католицької Церкви , цього року поєдналася з протестом українців, що проживають у Португалії з рішенням уряду України про призупинення процесу євроінтеграції та зриву підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.
    Однією з основних тез виступаючих, була думка, що сьогоднішня ситуація в Україні і є прямим наслідком геноциду проти українців в минулому столітті і поки українці в повній мірі не усвідомлять цього, завжди знаходитимуться політичні сили, які розводитимуть нас, «як котят».
    До акції у Лісабоні приєдналися українські суботні школи “Дивосвіт”, “Скарбниця знань” та “Оберіг” з м Ешторіл.
    Днем раніше, у суботу 23 листопада, заходи по вшануванню памяті жертв Голодомору «Запали свічку» провели Спілка українців Алґарве та Українсько-португальський освітньо-культурний центр “Школа імені Т.Шевченка” у місті Фару, що на півдні Португалії .
    Після Панахиди памяті та Свічки скорботи присутні , стурбовані подіями на Батьківщині, висловили своє обурення зміною курсу євроінтеграції урядом України. Вся українська громада міста Фару долучається до звернення до президента України задля підписання Угоди про асоціацію між ЄС і Україною !

    Фоторепортаж: http://spilka.pt/uk/diaspora/64-2009-05-11-22-29-20/4958-ukrayintsi-v-portugaliyi-priednalisja-do-evromajdanu

  2. Головне припинити працювати на цей режим. Не ходіть до роботи, а виходьте на Майдани у своїх містах, відстоюйте своє майбутнє. Коли народ припине працювати на цю владу режим рухне.

  3. Громадянське не послухання до режиму зупинити роботу бюрократів.
    Об’явити тотальний бойкот не виходити на роботу брати больничні ігнорувати воаду і мєнтів!
    Задушити гадину!

  4. Евромайдан: план безотлагательных действий

    Евромайдан превращается в новый символ возрождения украинской нации. Украина пробуждается от летаргического сна. Сейчас очень важно определить план немедленных действий.

    Во-первых, для этого надо создать коллективный мозг Евромайдана. Понятно, что он не может состоять только из формальных лидеров так называемой парламентской оппозиции.

    Во-вторых, только два флага уместны для Евромайдана – государственный флаг Украины и флаг Евросоюза, а остальные флаги должны быть убраны, чтобы не вносить раскол в формирующийся новый общеукраинский общественный организм.

    В-третьих, необходимо действовать в соответствии с канонами революции, а это означает, что надо каждое мгновение наращивать давление на режим бандократии и лично на Януковича.

    В-четвертых, необходимо, чтобы у Евромайдана появился стационарный штаб. Лучше всего для этого подходит Дворец профсоюзов Украины на Майдані Незалежності, где есть вся необходимая инфраструктура.

    В-пятых, через средства массовой информации следует обратиться персонально ко всем общественным деятелям и ученым, к церковным иерархам прибыть во Дворец профсоюзов на рабочее собрание.

    В-шестых, ГЛАВНОЕ – ПРЕОДОЛЕТЬ ПАРТИЙНОЕ СЕКТАНТСТВО И РАЗОБЩЕННОСТЬ.

    В-седьмых, Рабочее собрание должно потребовать немедленной явки Януковича. Надо поставить ему ультиматум удовлетворить требования народа, действующего в соответствии с Конституцией Украины. Евромайдан стал реальным механизмом реализации 5-й статьи Конституции. А именно, началось формирование инструмента прямого народовластия.

    ЕСЛИ ЯНУКОВИЧ НЕ ПРИБУДЕТ В ТЕЧЕНИЕ ЧАСА ПОСЛЕ ОБЬЯВЛЕНИЯ ЕМУ УЛЬТИМАТУМА С ТРЕБОВАНИЯМИ, ЕВРОМАЙДАН ДОЛЖЕН ПЕРЕЙТИ К РЕШИТЕЛЬНЫМ ДЕЙСТВИЯМ (с).

    Олег Соскин, директор Института трансформации общества

Comments are closed.