На #Євромайдан в Дніпропетровську не було жодного місцевого телеканалу

Національна Спілка журналістів України спільно з Незалежною медіа-профспілкою відкрила прес-центр для всіх журналістів, які працюють на євромайдані, –повідомила “Телекритика”:

У приміщенні НСЖУ (вул. Хрещатик, 27А) за пред’явленням будь-якого журналістського посвідчення працівники ЗМІ можуть скористатися можливістю попрацювати, підзарядити телефон чи іншу техніку, отримати доступ до інтернету, зігрітися чаєм чи кавою та поспілкуватися з колегами.

На думку організаторів прес-центру, особливо корисною ця ініціатива може бути для представників регіональних медіа та журналістів з інших країн“.

Так от нехай в НСЖУ, з якої я вийшов, краще розкажуть, чому на дніпропетровському ЄвроМайдані не було жодного місцевого телеканалу! Та й з керівництва обласної Спілки – нікого! Що, Вілкул не велів? Ніззя?!

На мітингу був присутній тележурналіст Дніпропетровської ОДТРК Влад Войцеховський. А чому ж без камери? Так, начіпив єврострічку. А в ефірі про захід розкаже? А в новинах про зібрання покажуть?

Придивіться, на що перетворилася обласна Спілка і які бандюковичі її очолюють! Але питання не лише до керівництва, а й до пересічного членства – яке в перважній своїй більшості комфортно почувається в ролі запопадливої прес-обслуги антиукраїнського режиму кримінальної тиранії.

Позасовували язики в рецидивістську дупу головного гопника країни й так присмокталися, що не відірвеш! Таких журналістами називати не можна. Які ж це, в сраку (оту саму), журналісти? Для них існує інше, куди підходящє визначення – журналИзи!

Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

1 Comment

Comments are closed.