#євромайдан: “Китай, Януковичу не довіряй!”

Одесити сьогодні пікетували Консульство Китаю з вимогою не підписувати жодних угод із Януковичем, з огляду на те, що ця людинає безвідповідальною і недотримується власних зобов’язань

DSCN6302

DSCN6291

DSCN6293

DSCN6294

DSCN6296

DSCN6299

DSCN6300

Учасниками акції було підготовлене та підписане таке звернення:

Генеральному Консулу

Китайської Народної Республіки

Пані У Сяоін

ЗВЕРНЕННЯ

Шановна пані У Сяоін!

Ми звертаємось до Вас, уряду Китайської Республіки, народу вашої держави, керівників промислових підприємств та представників ділових кіл Китаю.

Просимо скоріше передати звернення до уряду Китайської Народної Республіки не підписувати ніяких умов та документів с громадянином України Януковичем Віктором Федоровичем, тому що він зараз не являється легітимним президентом України. Зараз в Україні структура влади не відповідає структурі суспільства – вона морально застаріла і вимагає оновлення. Це вимагаюсь люди на Майданах у кожному місті країни – на Сході, на Заході та на Півдні. Українське суспільство змінилося. А влада за ним не встигає. В найближчі часи уряд та Президент підуть у відставку – Україну ждуть перевибори. Відбудеться перезавантаження влади відповідно до потреб суспільства. Все це буде проходити в легітимному полі і мирним шляхом. Ми закликаємо дружній Китай підтримати Україну шляхом непідписання ніяких умов з Януковичем! Також хочемо подякувати китайському народу за те, що хоча б Вам вдалося зайнятися освітою колишнього президента та змусити Януковича відвідати музей теракотової армії імператора Цінь Шіхуан-ді в у місті Сіань у провінції Шеньсі.

З повагою,

Громадяни України

DSCN6305

DSCN6306

Після оголошення вимог, одесити намагалися покликати консула для передачі звернення.  Проте консульство на виявило жодних ознак життя.
Тоді учасники пікету залишили свої повідомлення на воротах, копію звернення просунули у домофон, а оригінал – відправили поштою.

DSCN6308

DSCN6309

DSCN6311

DSCN6312

Але, попри мовчазність консульства, в Китаї нас, здається, вже почули: Китай отказал Украине в кредитах

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.

1 Comment

  1. Режим рухне!
    Нам треба триматися твердо!
    Треба нагнітати тиск, працювати з міліціею а ще важливіше з армією пояснюючи неправомірність злочинної влади!

Comments are closed.