Караван на #антимайдан скочується у маргінес

Одесити вже другий день поспіль проводжають у Київ учасників #антимайдану, які відбувають додатковим поїздом № 0534, який поперемінно ходить то до Святошина, то до Київа:

І якщо вчора вагони поїзду буди вщент заповнені студентами Юракадамії та її сателліта із звучно. абревіатурою МГУ, то сьогоднішні пасажири були відчутно іншими.

Вони намагалися прикритися капюшонами, коли їх фотографували на пероні:

Серед них суттєво переважали чоловіки. Але, на відміну від вчорашнього контингенту, тут траплялися як малі діти:

так і юнаки, схожі на “тітушок”

На пероні четверо молодих людей (три хлопця і дівчина) весело обговорювали, що батьки не в курсі, що вони поїхали, і що вони брехатимуть, якщо ті позвонять.

В останню мить в поїзд застрибнули троє пасажирів маргінального типу (із спотвореними алкоголем обличчіми, синцями та іншими ознаками не надто благополучного життя). Щоправда, вже при розборі відснятих фото око зачепилося за новеньку білу теплу куртку, яка так диссоную із іншим вбранням трійці:

Поїзд вже поїхав, а на пероні з’явилася велика група людей, які застрибували в останній вагон на ходу

З того, що вдалося з’ясувати:

– в цьому составі було на 1 вагон менше, ніж у вчорашньому (17 вагонів)

– кілька вагонів виявилися зовсім незаповненими (наприклад, 14-й)

– нові пасажири на інших станціях не підсідатимуть

– “смотрящіє” були присутні на пероні, але у вагонах “старших групи” помітно не було

– пасажири не ховаючись заносили у вагони міцні алкогольні напої

– посадка здійснювалася на підставі групових квитків, списків групи із прізвищами провідникам не надавали, посвідчення особистості у пасажирів провідники не пеервіряли.

В динаміці картинка посадки виглядала так:

Більше фото

П.С. Оскільки “поводирів” в составі помічено не було, то версія, що пасажири прямують на антимайдан виглядає сумнівною з огляду на організацію колон у суботу.  Не виключено, що “група підтримки” може з’явитися на виборчих дільницях 223-го округу

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.