Заява федерації роботодавців України

Загострення ситуації в Україні вигідне виключно зовнішнім гравцям та негідникам всередині країни, але аж ніяк не самим українцям. Ситуація на політичному та економічному полях загострюється настільки, що права на помилку вже просто не має. Кожен наступний необережний крок може призвести до втрати державної цілісності та економічної незалежності.

Час, який спливає без переговорів абсолютно не на користь Україні. Крок за кроком, назустріч один одному, означає ніяких силових розгонів, припинення застосування  тактики щоденного блокування нових адміністративних будівель, звільнення незаконно затриманих учасників мирної демонстрації, що проходила на Майдані Незалежності 30 листопада та 1 грудня, і найголовніше, початок обговорення шляхів виходу із політичної та економічної кризи.

Енергію влади, опозиції та громадянського суспільства ще можливо об’єднати за спільним круглим столом задля майбутнього України. Роботодавці готові до діалогу та пошуку ефективних рішень, бо усвідомлюють відповідальність за країну.
Джерело