Закарпатський “Майдан” вимагає єдиного кандидата

Вчора, 31 грудня 2013 року, Рада Закарпатської обласної організації ВО Майдан звернулася до Ради ВО Майдан з вимогою прийняти рішення
до 10 січня 2014 року про єдиного кандидата від усіх опозиційних до режиму Януковича сил.

За таке рішення проголосувало 5 з 7-ми членів ради, які взяли участь у голосуванні. Текст звернення підписали Володимир Феськов, Юрій Світлик, Ярослав Шафарь, Ростислав Буланов та Костянтин Куцов.
Документ буде переданий уповноваженою особою до Києва. Нагадаємо, що Закарпатську обласну організацію Всеукраїнського об’єднання Майдан було створено 27 грудня 2013 року в місті Ужгород.
До складу Ради було обрано 9 людей: Ростислав Буланов (УДАР), Олег Куцин (ВО “Свобода”), Ярослав Шафарь (ВО “Батьківщина”), Костянтин
Куцов (Ѓдиний Центр), Юлія Дуб від студентства, Петро Станко, Володимир Феськов, Володимир Піпаш, Юрій Світлик в якості представників громадських організацій.

Також, цього дня створено комісії організації, а саме: з питань молоді та студентства, з питань правозахисну, з питань співробітництва з громадськими організаціями та профспілками, мистецтва, інформаційна, мобілізаційна, та по роботі з регіонами та транскордонного співробітництва.

У неділю, 29 грудня 2013 року новостворена організація та її Рада були презентовані на площі Театральній в Ужгороді, під час тамтешнього віче Ѓвромайдану. Наразі відбулося вже три засідання Ради. Триває процес створення районних організацій ВОМу в Закарпатті.

5 Comments

  1. Очень правильно! Мне подходит любой кандидат из трех, при условии, что он будет чемпион по боксу.
    А еще лучше- кого-то четвертого.

  2. Очень правильно! Мне подходит любой кандидат из трех, при условии, что он будет чемпион по боксу.
    А еще лучше- кого-то четвертого.

  3. Очень правильно! Мне подходит любой кандидат из трех, при условии, что он будет чемпион по боксу.
    А еще лучше- кого-то четвертого.

  4. Доля України залежить від тебе!
    Як довго ти живеш,ти повинен думати тільки про перемогу!
    Ти повинен знищити всіх хто проти тебе!

Comments are closed.