Бородавка,– наводчік, мусарва,– на шухєрє. Або як громили АТН.

7 квітня 2014 року в АТН (Харків) стався погром. Гастролери-ватнікі та місцеві тітушки розгромили апаратну, поцупили телефон директора АТН та особову справу однієї з співробітниць. АТН’івці тепер справедливо побоюються за долю своєї колежанки.

Привів погромників до АТН широковідомий “незалежний (від честі й совісті) журналіст” А. Бородавка. Погром транслював у прямому ефірі штатний стример сепаратистів.

З рештою, міліціонери вивели погромників з приміщення АТН.

Результати погрому жахливі. колорадські рашисти побили техніку, знищили фотографії та призи, отримані АТН. Наразі, сьогодні та завтра, щонайменше, АТН в ефір не вийде.

Дуже цікавим є той факт, що весь час, поки тривав погром, на першому поверсі будівлі, в якій розташоване АТН, перебував невідомий підрозділ МВС в кількості від 15 до 25 осіб, які категорично відмовлялись, на прохання співробітників АТН, покласти край хуліганству та затримати погромників. Співробітники того підрозділу були кремезної статури, а керувала ними особа чоловічої статі високого зросту у цивільному. На питання журналістів щодо їхньої бездіяльності та спробі їх сфотографувати, ті кремезні чоловіки відповідали може й не так агресивно, як погромники, але дуже неприязно. Мабуть, їх так навчив їхній міністр Аваков А.Б.

SONY DSC