Михайло Макарук: Вибори-вибори, кандитади-підори.

Саме так я трактую зараз предвиборчу кампанію, за солодке місце для своєї дупи, ряду кандидатів, що зараз задовбують нас своїми ідеями, лозунгами, і тою фігнею, що вони звуть «агітація».

Я, такий собі мешканець, елітного району Києва під назвою Борщагівка, але наші майбутні члени КиївРади знають мою місцину під назвою Виборчий округ №44.

Перш за все хотілось би прояснити, скептично ставлюсь до всіх поголовно кандидатів. Мій принцип вибору доволі простий – спочатку я всіх поголовно утоплі в їх же гівні, а потім від кого менш за все буде тхнути, і виберу. Так от біда у тому, що встановити список тих, кого в своему окрузі я можу вибрати знайти не можливо. Скоріше його загалом не існує ! НІДЕ! Ні на сайті ЦВК, ні просто в гуглі його нема. Але, все ж таки, я провів певний аналіз політичної активності.

Почнем с того, хто перший біля будинку мого написав – «Відбудеться зустріч з наступним кандидатом». Ним виявився дехто Колодій Богдан, він з УДАРу. Ну те що чувак робить ставку на бабусь, які ще Наполеона бачили це стало ясно відразу –« зустріч буде о 17-30». Вибачте мене звичайно, а у Вас в УДАРі там всі такі ударені? Скажіть будь ласка, хто у будній день з працездатного населення буде з Вами спілкуватись о 17-30? Відрию пану Колодію, та фракції УДАР, маленький секрет – більшість людей працює (ТАК ЛЮДИ Є В КРАЇНІ ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ, А НЕ СТРАДАЮТЬ ФІГНЕЮ) до 18-00, а поки доїде до своєї оселі, буде всі 19-00. Ну це півбіди, а от що об’ява була почеплена вранці того ж дня, коли мала буть зустріч, це пічалька. Чувак, ой вибачте, пан Колодій, видно трохи передивився Джеймса Бонда та швидко та ледь помітно бажае проводити свої зустрічі з виборцями, щоб напевно виборців прийшло по-менше. Ну бабулькам нашим він багато чого навішав, що і переїхав на Борщагу щоб як справжній патріот боротись за наш район і тд тп. Богдан розачарую, бабульки не повелись. В мене інше питання, ти написав у себе, що ТРЦ «Борщагівський, то твоя вотчина. Скажи мені, як той хто вміняе себе як господаря на моєму районі, якого там постійний срач біля мусорних баків, які уже загалом перетворились в поламану купу металу, якого біса ти не впорядкував там паркування машин та маршруток? Якщо ти під боком своєї контори не бачиш проблем району – то який ти господар?
А по спілкуванню з виборцями повчись у свого однопартійця @Олександр Бригінець, або ж @Ірина Геращенко

А потім у нас появилась вивіска, що до нас прийде новий кандидат. Стретович Юрка. Скажу сразу, Юра представляє новоспечений проект пана Пабата, який вже на всій Борщазі має кличку-поганяло «Кутузов», із-за любові своеї дивитись як працює піротехніка. Так от, Юрка прийшов не сам, а в оточенні двух помічників. Ну мене місцеві бабусі-вахтери послали мене подивитись, та сказати свое скептичне враження. Свою промову почав толкати, сказавши, що “от всі забувають про виборців, а згадують тільки на виборах, мало того тільки іноді Пабат там ставить якийсь дитячі майданчики…” А потім, мені стало сумно і я його вирішив позапитувать. І що я вам скажу, чи то чувак працював в мусарні, чи він дуже тісно працює з нашими мусорами, але 85% відповідей на мої питання про : «план конкретних дій щодо збільшення поркомісць у нашому районі, про створення муніципальної поліції, про прибирання сміття, проблеми з місцями в дитячих садках у нашому районі, про можливості озелення району, створення нових місць відпочинку», він відповідав просто шикарно: «Зверніться в мою приймальню, і ми надамо вам письмову відповідь». Ось питання таке просте, а ти якого біса прийшов до нас? Думав з бабками посидіть і розповісти який у нас ЖЕК гівно? Так молодець, він підхватив цю хвилю, але на запитання, «а чи є у Вас конкретний план дій як змінити ситуацію?» чувак знову згадав про приймальню. Потім я спитав: «Чому об’ява про вашу зустріч були поцеплені тільки вчора», він епічно став розповідати, що це все конкуренти та вони здирають його об’яви, і тд тп. От у мене питання до команд всіх кандидатів. Ви реально всі «троха тронути в мізках?». Даю безкоштовно, але с Пабата 4 Снікерса, ідею як зробить, щоб не здирали. Купляється шоколадка, приходиться агітатор до будинку, дає шоколадку вахтеру, ципляє об’яву. І повірте що її ніхто ніколи не пошкодить вашу об’яву. Бо наші київські бабусі вахтери куди краще працюють ніж вся загалом взята СБУ, Прикордона служба, МВС разом взяті – вони точні нікого “лівого” до будинку не пропустять. Ну а так по самому чуваку, відверто – ніякий, сируватий ще. Але після зустрічі маю питання. Пан @Александр Пабат, от дивлячись з вікна квартири на Борщагівці в мене до Вас просте питання (Прошу ту херню, що ви написали в своїх листівках про патріотизм і інше, що з вуст, вашої нової партії сприймаеться як єресь), скажіть : «Якого милого, жителю села Конча-Заспа(тобто Вам) здалась Борщагівка?

Наступний кандидат який попав до мене під роздачу це ніякий, так саме ніякий Матея Юрій – це ВО «Свобода». От скажіть мені дорогі любі мої свободівці, які сидять у фейсбуці Олександр Аронець, Прохор Антоненко, оцей ваш чувак – воно що? Ніякої інформації на просторах інтернету, ніякої його програми, щодо розвитку мого району, ніяких зустрічей з виборцями. Я так зрозумів, що люди мають голосувати за нього, бо навпроти нього будет писать «Свобода»? Так маю Вас пацани розтроїти, така шара уже не пройде. Це я просто для того, щоб написати цей блог, взнав про те, хто йде від свободи. І то як – написав в фейбуці Аронцю, той послав до Антоненка, а той написав як цього «привида ВО «Свобода»» звать. Вживаючи багатий лексичний запас української мови, я скажу лише одне – я вражений.
Далі, я шляхом пошуків у просторах нашого інтернет простору знайшов хто ж від мого округу буде йти від «Батьківщини». І цей щасливчик – Кулик Олександр Михайлович. От до кого питань було б. От просто цікаво, що чувак буде толкать, який абсолютно нехера не зробив для району, а в КиївРаді вже просидів, напевне більше ніж Лазаренко в тюрмі?

Критика сприймається, хтось буде квацяти тут агітацію – піде шукати рожевий комарів. Дякую всім за увагу. Далі буде …

 

Наступна жертва навдалої поліграфічної продукції у вигляді власної агітації – це Данилейко Коля. Памятаете минулої передвиборчої кампанії страшні такі плакати, на яких був зображений хлопчик, і біля нього лисий мужик, з виразом обличчя маніяка-педофіла. Так це цей дядько! Дядько у нас великий такий собі лікар, і головна мета в нього будівництво на території нашого округу Діагностичного центру. Я так розумію чувак вирішив трохи урочище совки придери банити, бо більше просто немає де строїти. Крім того, Коля, нам і без цього діагностичного центру хреновато на районі, ну чесно. А ще ба бульки сказали, що Коля запрошує всіх ,цитата «Десь там пройти безкоштовно УЗІ». От таке питання, а що тільки на вибори розкошелився? А так не можно зробити безкоштовно УЗІ? Чи ти згадуєш що ти лікар , а не бізнесмен тільки на виборах? А потім я заліз в інтернет і тут – оляля!!! Наш Колян ще той махінатор. Просравши вибори на Борщазі, Колян проводив активну пропаганду у себе на батьківшині – у Васильківському районі Київщини. Коля, ти якось на двох стулах своїми ягодицями сидиш… Тим більше , що ти і заповнював анкету, де сказав місце роботи – депутат Васильківської районної ради VI скликання. Інтересний такий собі персонаж. Скажемо правду – непересічний.

Наступне нещасне створіння – Бондар Олег. Просто невеличка цитата кого він представляє «Політична партія Комуністична Партія України». От мені цікаво у нас на районі багато ще є викопних істот, що за нього проголосують. А тим більше, цікавить інше – коли зніметься не шанований комуняка з виборів, бо як юрист він повинен розуміти, що сьогодні Трурчинов сказав цікаву річ для Генпрокуратору, на рахунок заборони партії шльондр і мудаків. Так що Олежка безкоштовна порада «Не дай Боже, тобі комуняко, у нас на районі появитись, спрацює принцип американської армії «KOS (kill on sight )-list/
При свій моїй повазі до пана Ляшка, а я його особисто дуже поважаю, бо ми з ним на передовій в Чаплинці зустрічались, я не можу ні зрозуміти, ні пробачити йому його вибір у нашому районі. Бережний Володя – числиться у нас як один з головних в ПАТ НВП “Сатурн”. Так це та страшна занедбана споруда навпроти швидкісного трамваю. Я дійсно не розумію, як людина, як не може привести в нормальній порядок територію поруч з даним об’єктом , та саму будівлю до ладу, може бути господарем у нашому районі. От не розумію, як він лаз учить інвесторів, якщо до себе на підприємство не може знайти елементарно орендарів. І так невеличке уточнення. Володя ідь на свою вотчину – в Лисичанськ, на Луганщину порядок наводь, а потім лізь до Києва.
Далі буде …