Презентація нового альбому Марії Бурмаки “Тінь по воді”. 16 червня

День народження Марії Бурмаки і поява її нового альбому «Тінь по воді» зійдуться в одному святковому концерті-презентації у Києві 16 червня. Гості-музиканти, численні друзі і шанувальники першими почують про любов, яка не забувається, про того, хто іде по воді, про хранителів надії, радіохвилі, сни і магію трав, що в новому CD – наживо у клубі «Sentrum» із чудовим звуком.

«Альбом «Тінь по воді» − це місяці, дні і години мого життя,» – говорить Марія, відома телеведуча, Народна артистка України, «дівчина з гітарою» і любляча мама. – «Я не записувала альбом, я просто жила. Любила, розставалася, страждала, боролася за правду, сумнівалася, залишалася вірною собі, помилялася. Зустрічала нових людей, проводжала із вдячністю кожен день і з надією зустрічала новий. І писала пісні про це. Тому і пісні виходили різні: про любов і пристрасть, про жагу до життя, про боротьбу за свободу. І останній рік, на жаль, про війну… Ми пережили зиму, переживаємо весну разом, ми не знаємо що буде попереду. І остання пісня альбому, яка дала йому назву, якраз про це: «Тінь по воді-відлуння зими..Тінь по воді, мов серед війни.. Тінь по воді і тільки із ним.. Світло мені, спокійно мені».»

Кожна пісня альбому – це історія, яку пережила Марія, і слухачі «Тіней по воді» впізнають у цій музиці себе. Створити її допомогли багато чудових музикантів. Запис і мастеринг зробили «Kofein studio», «Аркадія», «На Хаті Рекордз», звукорежисери Олег Татарчук, Олексій Дрозд, Дмитро Іванєй і Аркадій Віхорєв. Пісня «Прочитай мої слова по губах» записана за участю Shopping Hour band, автор музики «Хранителі надії» − Таня Ша. Також ви знайдете на альбомі версію пісні «Не забувається любов» від студії Kofein і пісню «Він іде по воді», присвячену героям.

Вхід на концерт: 100 грн. (квитки можна придбати на місці)
Адреса: Шота Руставелі 16-а

Перед концертом, о 18:00, у музичному барі Gogol BARdello відбудеться прес-конференція з нагоди виходу альбому, на яку радо запрошуємо усіх журналістів (Шота Руставелі 16-а, один вхід із «Sentrum»).

Акредитація: 0676571780 / lya.mironova@gmail.com / Ольга Єрмак
www.burmaka.kiev.ua

Подія у Фейсбуці – ТУТ

10258750_730457390327031_2281233020012685050_o