Валерій Пекар: Наступний етап – безкінечний терористичний тиск

Сьогодні, коли остаточна військова перемога наближається, ми маємо підготуватися до наступного етапу цієї історії.

Ми ж розуміємо, що Росія так просто не заспокоїться. Не заспокоїться аж доти, доки не почнуться демократичні перетворення в самій Росії. Якщо путінський режим залишиться, він буде лізти і лізти в Україну — не прямим військовим вторгненням, так іншими засобами. Якщо путінський режим почне падати, він впаде на нашу голову — мільйонами біженців, експортом насильства, економічними проблемами.

Але найближчим часом Кремль встоїть. І це означає, що спроби повалити Україну на коліна будуть продовжуватися. Найбільш імовірний сценарій — безкінечний терористичний тиск. Терористичні акти в кожному великому місті. Постійне залякування мешканців України, аби врешті вони визнали: так жити не можна, краще здатися на милість ворога.

Тероризм у своєму класичному вигляді є чистою інформаційною боротьбою. Матеріальні збитки — не головне. Головне, заради чого все робиться, — паніка в рядах мешканців; страх — постійний страх іздити в метро, ходити в кінотеатри та торговельні центри, загалом виходити на вулицю; тиск горя на сім’ї загиблих та їхніх друзів; постійне відчуття небезпеки; невдоволення своєю владою, яка нездатна захистити (а від терористів стовідсотково захиститися неможливо).

Тероризм виникає лише в новітній час, коли кожного з нас привчено цінувати кожне людське життя. Тероризм — це перший в історії вид війни, коли мішенню стають не солдати супротивника, а невинні мирні люди. Поле битви тероризму — свідомість кожного з нас.

Нам буде дуже важко з цим жити. Але альтернативи немає. Нам треба готуватися. Готувати свої спецслужби. Навчитися бути пильними на вулицях і в публічних місцях. Витрачати гроші не на нагальні потреби народу, а на боротьбу з тероризмом. Опанувати всім першу медичну допомогу. Перезапустити Громадянську Варту — міліція не впорається. Навчитися бачити у кожному корупціонерові (у прикордонникові, що за гроші пропустив терориста, у міліціонерові, що за гроші закрив очі на підготовку теракту, у генералові, що зрадив свій народ за великі гроші) справжнього ворога народу, у первинному значенні цього слова — ворога кожного з нас. І готувати свою свідомість до жахіть тероризму. Фронт тероризму не в сотнях кілометрів від нас — він на нашій вулиці.

Кремль так просто нас не залишить у спокої. Ми маємо бути сильними. Правда на нашому боці, бо тероризм є уособлення абсолютного зла. Наша нація до цього поки що не готова. Готуймося, браття. Ми вистоїмо, ми переможемо.

Джерело

1 Comment

  1. Ajude ! Curta a página e espalhe a ideia. Vamos ajudar a criar uma Constituição Universal e acabar com guerras e exploração de nação por nação. Vamos trazer igualdade de direitos à todos.

    مساعدة! يتمتع الصفحة ونشر الفكرة. دعونا مساعدة إنشاء دستور العالمي وإنهاء الحروب واستغلال الأمة أمة. نأتي بحقوق متساوية للجميع.

    עזרה! ליהנות מהדף ולהפיץ את הרעיון. בואו לעזור ליצור חוקה אוניברסלית ולשים קץ למלחמות ולניצול של אומה על ידי אומה. אנחנו מביאים לשוויון זכויות לכל.

    Aiuto! Godetevi la pagina e diffondere l’idea. Aiutiamo a creare una Costituzione universale e finiscono le guerre e lo sfruttamento della nazione per nazione. Portiamo uguali diritti a tutti.

    Βοήθεια! Απολαύστε τη σελίδα και να διαδώσει την ιδέα. Ας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια καθολική Σύνταγμα και τον τερματισμό των πολέμων και της εκμετάλλευσης του έθνους από έθνος. Φέρνουμε ίσα δικαιώματα για όλους.

    助けて!ページを楽しみ、アイデアを広げた。のユニバーサル憲法の作成を支援し、戦争や国家による国民の利用を終わらせましょう。我々は、すべてに平等の権利を持って来る。

    Bantuan! Nikmati halaman dan menyebarkan idea tersebut. Mari kita membantu mewujudkan perlembagaan global dan menamatkan eksploitasi peperangan dan negara negara. Kami membawa hak sama rata untuk semua.

    Help! Enjoy the page and spread the idea. Let’s help create a Universal Constitution and end wars and exploitation of nation by nation. We bring equal rights to all.

    Помощь! Наслаждайтесь страницу и распространить идею. Поможем создать Конституцию Универсальный и закончить войны и эксплуатации нации нацией. Мы приносим равные права для всех.

    Допомога! Насолоджуйтесь сторінку і поширити ідею. Допоможемо створити Конституцію Універсальний і закінчити війни та експлуатації нації нацією. Ми приносимо
    рівні права для всіх.

    Bantuan! Nikmati halaman dan menyebarkan idea tersebut. Mari kita membantu mewujudkan perlembagaan global dan menamatkan eksploitasi peperangan dan negara negara. Kami membawa hak sama rata untuk semua.

Comments are closed.