Благодійна акція: “Придбай картину – допоможи армії”. Вінниця

10496112_685857781490503_5235471132622725581_oЗ 23 серпня, усі пожертвувані митцями роботи, приймуть участь у виставці – продажу в музеї М. Коцюбинського. Виставка триватиме протягом десяти днів. Запрошуємо усіх, хто не встиг прийняти участі в акції долучитися. 

Виставка розпочнеться 16 серпня в 10:00 у Вінниці на майдані Незалежності біля Міськвиконкому, напроти готелю “Поділля”, коло пам’ятника “Помаранчевій революції”

Серед потреб які озвучили хлопці першочергові:
1) Прилади нічного бачення та тепловізори
2) Військове багатомісне авто броньоване з повищеною прохідністю.
3) Кровоспинні препарати Целокс та Гемостоп.
4) Броня, каски та ін. спорядження

Дорогі друзі художники !Звертаємось до Вас із проханням пожертвувати один чи кілька своїх творів на таку благородну справу.

Твори (із вказаними розміром, технікою виконання та вартістю), які Ви бажаєте пожертвувати на аукціон просимо публікувати у коментарях під подією.

Збір художніх творів координує
У Вінниці – Олена 0974803154, фото робіт та інформацію про художника та фото майстра надсилати на електронну адресу : ariec72@list.ru

Художників із інших міст України просимо надсилати роботи на електронку, для подальшої публікації їх у Facebook та продажу on-line.

Відповідальна за збір коштів – Жучинська Олена 0974803154

Усі потреби бійців, доцільність тих чи інших закупок, якість товару переревіряються та узгоджуються із волонтером Ларисою Полулях.

Усіх знаю особисто, як осіб вартих довіри. Усі звіти будуть опубліковані тут у події.

Ініціатори проекту: Альона Лесніченко, член НСХУ, Федір Панчук, заслужений діяч мистецтв України, Жучинська Олена, журналіст та Людиила Станіславенко, громадський діяч.

Детальніше про проект.

1) До проекту « Купи картину – підтримай армію” долучаються художники, галереї, та молоді художники.
2) усі картини продаватимуться он-лайн та через мережу Facebook.
3) також ми приєдналися до всеукраїнської акції “Митці-воїнам”. Тож усі картини будуть виставлені ще й на всеукраїнському аукціоні.

Дякую усім хто долучається до проекту)

Подія у Фейсбуці – ТУТ

2 Comments

  1. Де санкції України проти російських установ (банків, телеканалів та інш.), російських бізнесменів в УКРАЇНІ ? ”Під час війни перебування російських банків в Україні – плювок в обличчя громадян”. Чому до цих пір не заблоковані філії «Сбербанку Росії»( лише в столиці їх більше 27 шт.), «УкрСиббанку» ( лише в столиці їх більше 100 шт.), “Русский Стадарт” та інших російських банків в Україні ? Недієздатна влада провокує українців на активні виступи ! Чи довго московоязикі всілякі керівники держави нав’язуватимуть українцям (78% населення України) свій «русскій язик»? Влада в Україні залишається зрадливою, але від США вимагає санкцій. Для захисту українців, всіх московоязиких України, що відмовляються користуватися українською мовою, позбавити громадянства України, бо то московити, що залишились окупантами !

  2. Скільки мільярдів вклали олігархи Ахметов, Таратута, Єфремов, Колесніков, … у зміцнення української армії, здатної звільнити Донбас ???

Comments are closed.