Кібер небезпека. ВЗГГУМВС України в Київській області

Доброго дня! На електронну адресу сайту “Майдан ” news@maidan.org.ua
надійшов з Вашої пошти лист:
Тема: Прошу надати відповідь!
Від: ВЗГГУМВС України в Київській області
gumvskievobl@mail.ru
Доброго дня! Ваша электрона адреса автоматично занесена в наш список контактів для розсилки інформації щодо діяльночсті міліції Київської області!
У разі згоди на отримання нашої інформації надалі, дайте підтвердження цього та контактні телефони осіб, що відповідають за редагування надісланої нами інформації та її висвітлення!
Дякуємо за співпрацю!”

Дякуємо вам за пропозицію, але тут є , як каже Майкл Щур “Одне Але”..

ГО Інформаційний центр “Майдан моніторинг” неодноразово вказувало і вказує на загрози інформаційній безпеці України. Я про це писав ще 12 червня http://khanasv.blogspot.com/2014/06/blog-post_12.html
Однак Ваша інституція свідомо, чи несвідомо продовжує використовувати пошту на російському ресурсі. Очевидно, що ми не можемо погодитися на співпрацю з Вами у такому форматі.

Наша пропозиція: А) Ви терміново змінюєте свою адресу електронної пошти на пристойний. Б) Ви робите офіційний запит на ГО Інформаційний центр “Майдан Моніторинг” з проханням прочитати Вам і Вашим представникам у районах тренінг з інформаційної безпеки (у нас є належні експерти і тренери) В) Ви інформуєте мене про своє рішення з приводу пропозицій А) та Б) відповідно до чинного законодавства

З повагою
Виконавчий директор ІЦ “Майдан Моніторинг”
Володимир Ханас

Тези тренінгу, який був прочитаний вже в 10 органах влади України різного рівня

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair

2 Comments

Comments are closed.