Chacha Shushuridze: Два тижні до виборів…

Два тижні до виборів. Країна воює. Незалежний журналіст Бутусов, якого вважали заангажованим спочатку БЮТом, а потім Коломойським, який чомусь вважається експертом з військових питань, написав статтю про причини поразки під Ілловайськом.

Почавши з повторення тез Гелетея про те, що під Іловайськом насправді була перемога, бо не пропустили москалів, Бутусов завершив нищівною критикою Гелетея, а особливо Муженка і Порошенка. З фактів – лише посилання на свідчення найвіддаленішого від політики українського генерала, брата Володимира Литвина, Петра, який там командував, але був відсторонений, і навіть був звинувачений у втечі.

Статтю друкують у тижневику Дзеркало тижня, який контролюються дружиною Гриценка, екс-міністра оборони, лідера однієї з партій, що майже гарантовано проходить до Ради і конкурує за виборця з Блоком Порошенка. Суто з міркувань встановлення істини і підвищення обороноздатності. Два тижні до виборів.

Статтю нахвалює і просуває через фейсбук Семенченко – лідер списку Самопомочі, яка бореться за проходження у Раду і конкурує з Блоком Порошенка за виборців. Суто з міркувань встановлення істини і підвищення обороноздатності. Два тижні до виборів.

Статтю нахвалює і просуває через фейсбук Геращенко – один з основних спікерів Народного Фронту, що майже гарантовано проходить до Ради і конкурує за виборця з Блоком Порошенка. Суто з міркувань встановлення істини і підвищення обороноздатності. Два тижні до виборів.

Невже підвищення обороноздатності і вибори не є настільки важливими справами, щоб кожною з них займатися окремо від іншої?

2 Comments

  1. Знову поборюємо один одного, замість цінувати внесок кожного, навіть невеликий, в українську справу.
    Замість того, щоб починати новини розповіддю про героїв, (а вони ж є!), наші журналісти нагнітають негативи. Зовсім стоптано позитив слова “кумівство”, але ж це давня українська традиція: у куми, вибираємо найкращих друзів, яким довіряємо найдорожче, – своїх дітей! Отже, це люди близьких поглядів, цінностей, яким віримо і на яких можна покластися. Інша справа, що з одних “кумів” виходять нормальні Президенти ( маю на увазі Ющенка і Порошенка), а з інших – злодії (Янукович і Пшонка). То чи винен у цьому сам термін “кумівство”? не треба великого розуму, щоб замість аналізу суті поступків того чи іншого діяча, шукати, чий він кум.

Comments are closed.