У Тернополі невідомі побили Студентського Президента

23 жовтня, близько 22 години біля будинку на вулиці Київській в Тернополі  до громадського діяча , Студентського Президента, Василя Томчишина підійшли троє невідомих осіб та безпричинно нанесли йому тілесні ушкодження. Із його слів  незнайомці завдали йому кілька  ударів в обличчя.

Даний факт слідчі Тернопільського міського відділу міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 296 ККУ – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені групою осіб.

Потерпілого направили на проходження судово-медичної експертизи щодо встановлення ступеню важкості завданих йому тілесних ушкоджень.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчинення даного злочину.  Міліція вважає, що нанесення тілесних ушкоджень потерпілому не пов’язане із його професійною діяльністю. Водночас,  в середовищі громадських активістів побутує переконання, що цей інцидент має стосунок до передвиборчої лихоманки. Василь – довготерміновий спостерігач на виборах і викрив чимало  порушень під час передвиборчих перегонів.