Благодійний ярмарок “Подарунок солдату” у Києві, 29 грудня

29 грудня в приміщені вільного простору “Циферблат”, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Володимирська 49А –  відбудеться Благодійний ярмарок “Подарунок солдату”.

Наближаються новорічні та різдвяні свята і всі охочі зможуть привітати солдатів, які захищають нашу країну на Сході. Вони, як діти, чекають подарунків, листів, малюнків, мандаринів та шоколаду. Разом ми зможемо подарувати нашим захисникам частинку домашнього затишку та миру, якщо долучимося до акції «Подарунок солдату»!

Під час проведення благодійного ярмарку, відвідувачі зможуть придбати сувенірну продукцію, зробити розпис хною, взяти участь у благодійній ініціативі «Журавлики миру». Окрім цього, буде проходити ряд майстер-класів, де безпосередньо будуть створюватись подарунки для солдатів. Отже, відвідувачі благодійного ярмарку зможуть зробити ляльку-мотанку, браслети зі стрічок, обереги з бісеру, сувеніри з керамічної глини, зварити мило та власноруч виготовити листівку чи зробити розпис на кружках та імбирних пряниках. Усі подарунки будуть доставлені бійцям у зону АТО.

О 18:00 до благодійного ярмарку приєднається онук українського письменника, активіста Івана Яковича Франка, Роланд Франко. Саме він відкриє вечірню програму ярмарку, під час якої лунатимуть українські пісні під супровід гітари, бандури, флейти, скрипки. Відвідувачі зможуть послухати та продекламувати вірші та листи з фронту.

Занурюйтесь у дружню новорічну атмосферу добра та позитиву!