На Закарпатті повістки приносять…учасникам АТО

Вчора інтернетпростір штормило він новини, яка прозвучала з центральних телеканалів України та Росії – високі чини в Генеральному штабі ЗСУ заявили, що, мовляв, місцеві чоловіки, втікаючи від мобілізації, автобусами виїжджають з сіл в Росію на заробітки. Істрію посилив новоспечений радник Президента, котрий хоч і пост видалив згодом, але добре долучився до антимобілізаційної кампанії Кремля. Справді – наявність планшету і вміння писати пости у ФБ не показник вміння думати і аналізувати події.

Тим часом  у Всемережжі появляється все більше доказів банальної відбувальщини місцевих воєнкомів. І тому є незаперечні докази. На цьому фото зображений голос ІЦ “Майдан Моніторинг” Павло Гомонай зі швагром.павло

Швагро Павла з літа воює, вже встиг поранення дістати, вилікуватись і знову піти воювати. І ось йому…приносять повістку в рамках мобілізаційної кампанії.  Нема слів. Ситуацію прокоментувала , ще одна предстваниця ІЦ “Майдан моніторинг” Тетяна Кохановська: “Просто підпоручик Кіже якійсь… Так і уявляю, як віртуальний швагер кочує з відомості у відомость, потім його нарешті призивають – на папері, він отримує довольствіє, просувається по службі… поки реальна людина живе своїм життям. Бюрокатія століттями не змінюється…”