Акція «Встановлення хрестів з іменами загиблих мирних громадян на Донбасі перед посольством РФ»

1 березня (неділя). З 13:00 до 15:30 перед посольством РФ в Україні

ПРЕСАНОНС

Акція «Встановлення пам’ятних хрестів з іменами загиблих мирних громадян на Донбасі перед посольством Російської Федерації в Україні»

Шановні представники ЗМІ, просимо Вас освітити захід, що відбудеться 1 березня (неділя) з 13:00 до 15:30 перед посольством РФ в Україні (м. Київ, проспект Повітрофлотский, 27), за ініціативиЄвгена Чеботарьова – організатора минулої акції від 01.02.2015 http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/02/1/7057063/.

У цей день заплановано проведення мирного зібрання протесту проти дій Російської Федерації, направлених на підтримку терористичної діяльності. Зокрема обстрілу жилого масиву м. Маріуполя, підриву терористами маршрутки під Волновахою, обстрілу Артемівська, Краматорська та теракту у Харкові,  внаслідок чого загинули мирні громадяни України. Під час заходу будуть встановлюватися хрести з іменами загиблих.

Цією акцією ми хочемо привернути увагу як української так і світової спільноти до неприкритої агресії з боку Російської Федерації та чітко показати російським офіційним представникам в Україні, що українське суспільство вимагає покарання винних у скоєнні злочину проти мирних громадян.

Зібрання матиме виключно мирний характер, без перекриття дорожнього руху та перешкоджання діяльності будь-яких установ.

Приблизна кількість учасників – 70-100.

Організатор акції: Чеботарьов Євгеній Вікторович

КОНТАКТИМоб: 067-4400023, e-mail: madeath@me.com