Гурби-Антонівці» оголошують мобілізацію!

Розпочалась кампанія реєстрації на найбільшу в Україні спортивно-патріотичну теренову гру для молоді “Гурби-Антонівці 2015 ім. В. Гарматія”. Подія щороку збирає більше 300 учасників зі всієї країни та виступає потужною платформою для об’єднання і вишколу молодих людей, які прагнуть змінювати країну.

Учасники попередніх 12 ігор уже показали себе на Майдані, в Самообороні, волонтерській мережі «Вільні Люди».

Цьогоріч на грі очікують найбільшу кількість учасників з південно-східних областей, яким організатори всіляко сприятимуть, зокрема, компенсують половину витрат на транспорт. Оскільки сьогодні як ніколи важливий обмін ідеями та спілкування молоді різних частин країни, координатори проекту запрошують до популяризації та підтримки події.

У 2015 році захід присвячений пам’яті нашого побратима Володимира Гарматія – багаторічного учасника з Тернопільщини, командира мінометного взводу, який воював у 72-ій бригаді та загинув у Луганській області в липні 2014, захищаючи Україну.

Гра відбуватиметься у лісовому масиві між с. Смига Рівненської області та с. Антонівці Тернопільської області з 1-4 травня 2015 р.

Про гру:

Гурби-Антонівці – це жива школа братерства, боротьби і командної роботи. Тут не важливо ким ти був, головне, ким ти прагнеш стати і що ти зробиш для цього!

У змаганні 2 курені протягом 60 годин безперервно боряться за перемогу, вибудовуючи власну тактику, стратегію та командний дух. Найкраще місце для «живого» спілкування, адже в екстремальному побуті та нестандартних ситуаціях людина розкривається найкраще.

Це формація, де нема регіонів, Сходу чи Заходу, а є команда – один цілий організм з єдиною метою.

300 учасників зі всієї України формують 2 команди – курені, у яких області перемішані таким чином, що представники різних куточків України стають пліч-о-пліч в одному курені. Протягом гри учасники разом проживають усі екстремальні моменти, розділяють їжу, сон, допомагають одне одному у «боях», вчаться досягати спільної цілі, незважаючи ні на що.

Це кузня, де куються сильні та вільні люди, які самі відповідають за свою долю. Тут кується майбутнє країни.

Учасники попередніх ігор одними з перших згуртувались у організовані групи на Майдані у 2013. Спочатку налагодивши роботу польової кухні для мітингувальників, а з революційним поворотом утворивши одну з перших сотень Самооборони – 14 сотню «Вільні Люди», яку російська пропаганда назвала «однією із найбільш згуртованих та жорстоких». Такого не вчать на тренінгах та семінарах – це потрібно пережити, спочатку на змаганні, а потім в житті.гурби

Тут молода людина вчиться не лише відчувати себе невід’ємною часткою нації, тут готуються творити нове життя вже і зараз.

Сьогодні випускники гри «Гурби-Антонівці»  – це волонтери всеукраїнської мережі «Вільні Люди», яка збирає та доставляє допомогу військовим. Хлопці, які були курінними та чотовими на «Гурбах-Антонівцях», сьогодні захищають країну у лавах Нацгвардії та інших регулярних та добровольчих формувань. Вокаліст гурту «Широкий лан» Святослав Бойко, народні депутати Володимир Парасюк, Олег Медуниця та багато інших відомих і активних людей були учасниками «Гурб-Антонівців».

 

Тут нема місця слабкостям, бо на тебе розраховують побратими.

Гра проходить 60 годин безперервно під відкритим небом, у лісовому масиві площею 25 км2 (терені). Команди змагаються за здобуття прапора та «життів» супротивника. Учасники гартуються фізично, морально та духовно. Адже гра передбачає безліч екстремальних ситуацій, «бойових зіткнень» команд, потребує витривалості, стійкості, проте дарує потужний заряд емоцій та вражень, а головне – безцінний досвід.

 

Це дух історії героїв твоєї нації. Це пам’ять про них та продовження їх ідей.

«Гурби-Антонівці» проходить на місці найбільшого бою УПА проти військ НКВС на межі Тернопільщини та Рівненщини. Учасники дізнаються про історію величного бою, вшанують пам’ять борців за волю.

 

Середовище, де активний відпочинок і екокультура в тренді.

На грі практикується повна відмова від шкідливих звичок. Головною складовою заходу є прибирання лісу. Учасники не лише слідкують за власною культурою відпочинку, а проводять масштабну екологічну акцію.

«Це гра, де всі рівні, плечем до плеча стоять один за одного, де варто думати не лише про власне життя-стрічку, а й про побратима. Це ті моменти, які показують, що ти вартий кращого, що ти сильніший, ніж думав, що твоєї витривалості та непереборного духу вистачить ще не на одне покоління Українців!»,  – учасник гри «Гурби-Антонівці» 2011 та 2014 років.

Контактна інформація по регіонам

Ми в соцмережах: FB 

Правила гри тут

Усі деталі тут

Заповнити анкету онлайн

 

Інформцентр МНК