Chacha Shushuridze: Країні потрібен культ підприємця

Одна з головних проблем України (дуже важлива, давно існує без особливих змін на краще і без простого рішення) в тому, що вона дуже бідна. Чи не найнижчий ВВП на людину в Європі не збільшиться, навіть якщо всі олігархи віддадуть всі активи бідним або державі.

Коли десь Коля починає надавати послуги садівника чи відкриває на мікрорайоні фотоательє, а Оля починає надавати послуги перукаря або перекладача, ця величезна проблема починає вирішуватися. А якщо Коля відкриває два фотоательє, хтось отримує роботу замість бути безробітним і брати в держави (замість солдата на фронті) або працювати на гіршій роботі. Це чудо трапляється просто тому, що Коля захотів, приклав зусилля та досяг.

Тому найбільші герої нашого часу, окрім звісно фронтовиків, які при цьому найменш оцінені державою та особливо суспільством (на відміну від фронтовиків) – це підприємці, бізнесмени.

Країні потрібен культ підприємця – людини, що створює блага своєю працею сама, без держави чи ще когось, вирішуючи одну з головних проблем України.

Джерело

Фото