Марш зомбі “Більше “Вєстєй” – більше смертей”

Джерело

10329014_875290262538394_2047664133306745743_n“У неділю, 21 червня, о 12:00 небайдужі громадяни проведуть театралізовану акцію “Марш зомбі. Більше “Вєстєй” – більше смєртєй”. Активісти пройдуть від Оперного театру  до будівлі Служби безпеки України, щоб привернути увагу високопосадовців до діяльності газети “Вєсті”.

Це видання, яке фінансується кумом Путіна Медведчуком, продовжує поширювати брехню і кремлівську пропаганду про події в Україні, і фактично веде інформаційну війну проти нашої держави. На жаль, наші правоохоронні органи, зокрема СБУ, прямою задачею якої є захист національної безпеки України, прикладають дуже мало зусиль для припинення випуску цього рупору п’ятої колони, через що займатись протидією кремлівській пропаганді з її мільярдними ресурсами вимушені звичайні громадяни. Тому ми хочемо нагадати нашій СБУ, що, зволікаючи з активними діями по закриттю “Вєстєй”, служба безпеки замість захисту інтересів України потурає окупації, вбивствам українських солдат на Донбасі та врешті решт допомагає окупанту знищити нашу державу.

Вимагаємо від керівництва держави використати свої можливості для законного припинення випуску газети “Вєсті”, тим більше що підстав для цього сама газета надала вже більш ніж достатньо”.