“День повернення”

«День» оголошує попереднє замовлення на свою нову книжку «Повернення в Царгород». Першим покупцям — бонуси!

Газета «День»продовжуєсвійбагаторічнийбезпрецедентнийкнижковий проект – «Бібліотекагазети «День», який давно називають «додатком до українського паспорта».

Отже, до вшанування 1000-ліття правління Ярослава Мудрого ми присвятили книгу, назвуякій дала головний редактор — «Повернення в Царгород».

Поділимосьдеякими секретами. Новинка розповість не лише про постать Ярослава, а й про захопливі і невідомісторінкинашоїісторії того періоду. ВиданнявийдепідзагальноюредакцієюЛарисиІвшиної, підготовлене у співдружностіпровіднихавторів «Дня» — істориків та філософів, літературознавців, зокремаІгоряСюндюкова, ВолодимираРички, ДмитраСтеповика, Петра Кралюка, ВолодимираПанченка та ін. «Книга «Повернення в Царгород» суттєвозміцнитьукраїнськусуб’єктність. А цесаме те, що нам зараз потрібнонайбільше», — говорить Лариса Івшина.

«Тут на нас чекаєрозкриттябагатьохтаємниць, наслідкибагаторічноїпраціісториків у архівах.» 

«Не забуваймо про значенняісторичноїпам’яті. Історіябула й залишається полем битви, часом доволіжорсткої. І щобперемогти у ційбитві — її, історію, треба добре знати. Отоді ми матимемошансина перемогу», — говорить Володимир Панченко.

Друзі, всі разом чекаємо11 вересня. У Львові на Форумівидавцівголовний редактор «Дня» вжетрадиційнопредставитьновінапрацюваннянашоїтворчоїкоманди.

А покищовсіщиріпоціновувачі «Дня» можутьробитипопереднєзамовлення на книгу «Повернення в Царгород». Сплатившинеобхідніавансові50 гривень, ви отримаєте промо-код електронноюпоштоюабоУкпоштою, післяпред’явленняякогозможетепридбати книгу значнодешевше, ніж вона коштуватиме в магазинах, а понад те — вас очікує участь у розіграші!

Детальніше на сайті:

http://www.day.kiev.ua/uk/library/books/povernennya-v-cargorod-poperednye-zamovlennya