МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Конфіденційна інформація

02/13/2001 | Майдан-Інформ
З джерел, які ми назвемо, на жаль, лише після повалення режиму ми дізналися, що приїзд до Києва "Тризуба" та організація погрому наметового містечка псевдоанархістами були сплановані у штабі порятунку нашого ігноранта. Як відомо, цей штаб очолює В.Медведчук. З "Тризубом" працювало НДП, а "анархістів" наймало чи то СДПУ (о), чи то "Демократичний союз" О.Волкова.
Спрацювали вони погано, але що можна чекати від конкурентів за місце біля трону. Тому і вдарив "Тризуб" в спину "анархістам", врятувавши наше наметове містечко.
З рядовими членами "Тризубу" нами була проведена титанічна робота. Переважна більшість з них є нормальними хлопцями, які ненавидять Л.Кучму, бачать майбутнім президентом В.Ющенка, але живуть західноукраїнськими міфами про "червону загрозу", яка, для них виходить не тільки від Симоненка, але й від Мороза. А от керівництво в них - куплене. І удар в спину анархістам вони нанесли на прохання знайомих унсовців, а не за вказівкою своїх керівників. Тому, напевно, їх так швидко прибрали з Києва і 11 лютого вже не привозили. Зараз іде розбір польотів, як таке могло статися.
З анархістами теж вийшов прокол, бо чорні прапори можновладці, серед яких багато колишніх істориків КПРС, напевно, взяли з радянських фільмів. Їм невідомо, що синдикат анархістів (а саме так їх представили у пропрезидентських газетах) має інші кольори - червоно-чорні і воліє називати себе анархо-синдикалістами. Це невідомо історикам КПРС, бо така течія як анархо-синдикалізм не була поширена в Росії, а виникла за кордоном і до СРСР проникла лише в часи перебудови.
До речі, знайомій одного з мешканців наметового містечка в тій бійці поламали два ребра. Цій вже немолодій жінці та її чоловікові на роботі дали по 50 гривень і сказали, щоб вони йшли до наметового містечка протестувати проти нас разом з анархістами. Вони навіть не знали, що буде напад, їх просто кинули під кулаки охоронців містечка.
Наша влада, напевно, буде ще не раз вдаватися до подібних заходів, оскільки законним способом зробити з нами нічого не можна. Сьогодні в Києві була помічена група "анархістів" чисельністю 30 чоловік. Тому ми просимо всіх постійно знаходитись в районі наметового містечка, частіше приходити до нас. Адже сьогодні, коли було багато людей, влада не посміла нас зачепити.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".