МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ПРЕЗИДЕНТОВІ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ Від Північно-американської групи

02/08/2001 | Майдан-Інформ
ПРЕЗИДЕНТОВІ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ
ДЖОРДЖОВІ БУШУ:

ВИСОКОДОСТОЙНИЙ ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ!

Вітаємо Вас з обранням на найвищий урядовий пост США.
Ми, виходці з Європи - представники української діаспори Канади та США, покладаємо на Вас великі надії. А саме: допомога народам у звільненні від колоніальної залежності, від жорстокого авторитаризму, повернення затрачених моральних вартостей.
Ми, Північно-американська група підтримки Комітету "Україна без Кучми", звертаємося до Вас, як до ґаранта демократичних цінностей, використати усі можливі важелі, щоб сприяти утвердженню в Україні демократії: дотримання законності, політичного плюралізму, прав людини, свободи слова, впровадженню в Україні результативних економічних реформ.
Ми стурбовані нинішньою ситуацією в нашій Батьківщині: нарощуванням поліцейсько-політичного терору протягом останнього часу, вершиною якого став "кучмаґейт". Таким чином владна верхівка ставить під загрозу існування України, як демократичної держави.
Нині поляризувалися в Україні дві непримиренні політичні сили. Перша - депутати українського парламенту, політичні партії, які об`єдналися в Громадянський комітет захисту Конституції "Україна без Кучми", патріотична українська молодь та ін. Друга - корумповано-кримінальні ешелони влади з поліційним апаратом, Службою безпеки України, прокуратурою, судовими органами, податковою адміністрацією, олігархічними партіями.
Україна стоїть перед вибором:
стати державою лукашенківського зразка з міжнародною ізоляцією
або піти демократичним шляхом, ставши повноправним членом европейської та світової спільноти.

Достойний Пане Президенте! Існуючий режим поставив працьовитий український народ поза межу виживання. Ми віримо, що завдяки здоровим силам українського суспільства, а також підтримці передових країн світу Україна прийде до демократії, до благополуччя.

Від Північно-американської групи
підписали:
Андрій Кухарський
Марта Онуфрів
Євген Погорєлов
Северин Салітра


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".