МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

РЕЗОЛЮЦІЯ пікету посольства України в рамках акції "Україна без Кучми", організованої чіказьким комітетом "За проведення всеукраїнського референду про дострокове припинення повноважень президента Л. Кучми." 2 червня 2001 року, м.Вашингтон

06/05/2001 | Майдан-Інформ
Резолюція
Президентові України Л. Кучмі
Голові Верховної Ради І. Плющеві
Послові України в ЗША К. Грищенкові

На порозі 10-річчя Незалежності України ми змушенні констатувати відхід від національних інтересів в керівництві країни. Звільнення Б. Тарасюка та В. Ющенка під впливом депутатів-манкуртів, олігархів, які збагатилися обкраданням Українського народу, комуністів які служать Москві, а не своїй державі вказує на неоднозначну позицію керівництва держави.
Демократія в Україні зазнає серйозних переслідувань (обмеження свободи преси, фізичний терор над інакомислячими, побиття та розгін демонстрацій, арешту і утримування без слідств членів УНА-УНСО) на фоні страшного пониження рівня життя населення - вказують напрямок, куди ведуть Україну її керівники.
Нам не байдуже майбутнє нашої батьківщини; ми не хочемо бачити наших братів і сестер на вимушених заробітках по всьому світі, щоб не дати вмерти голодною смертю своїм рідним, ми не хочемо ростити своїх дітей для кріпацтва на старшого брата " На нашій, не своїй землі".
Ми - представники української діаспори ЗША підтримуємо організацію проведення референдуму про відставку президента Л. Кучми і його репресивного апарату.
Ви зрадили нас, в нас не залишилося ніяких сумнівів в тому, що ви повинні піти з Української землі!!!

Ми звертаємось до всіх українців в Америці кому не байдужа доля України, підтримати проведення наступних акцій у всіх містах ЗША і Канади де є представництва України.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".