Анонс: «Сотворення: побачити світ очима Творця»!

Незабаром у видавництві «Нова Зоря» вийде друком новинка під назвою «Сотворення: побачити світ очима Творця»! Видання, підготоване Бюро УГКЦ з питань екології (укладач о. Іван Сохан), містить у собі збірку біблійних, медитативних і молитовних текстів на тему створення світу та християнської відповідальності за природне довкілля як Божий дім та місце Божої присутності.

Дане видання – це спроба зануритись у таємницю створення Богом Всесвіту, нагода день за днем пережити народження світу: землі, неба, моря, рослинного і тваринного світу…, людини. Ці імпульси покликані допомогти християнину пізнати предивний образ Бога Творця в іконі природного довкілля і усвідомити своє відповідальне місце в ньому.

Найкраще придасться це видання для використання на природі катехитами та вихователями християнських молодіжних організацій чи груп для формування екологічної свідомості молоді на засадах християнської віри, наприклад, під час проведення літніх таборів для молоді, або ж з нагоди Дня Бога Творця при парафіяльних недільних школах.

З питань замовлення звертатися:

Бюро УГКЦ з питань екології
вул. Василіанок 64
76019 м. Івано-Франківськ
тел. 097 9831680
E-Mail: ekoburougcc@ukr.net

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології